fülzugás

Fülzugástól szenvedek másfél hónapja balfülemre, minden kivizsgáláson voltam, negativ eredmények. Infulziót kaptam még sem múlik, ma reggel elkezdet zsibbadni a bal lábam, lehet-e köze a fülzugásomhoz? Klinikán zajgenerátort javasolnak ön szerint hatásos-e köszönettel

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Zaránd Rajmund válasza a fülzúgás témában

Tisztelt Asszonyom! 2 héten túl nincs értelme gyógyulást várni. Javíthat a zajgenerátor vagy a gyógyszeres kezelés. Lábzsibbadásnak szerintem nincs köze a tinnitushoz.

Kérdés: 2014. április 17., 14:29; Megválaszolva: 2014. április 20., 22:39
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Ciripelo hang
Orrdugulás
Hólyag a torkomban