Állandósult orr dugulás

Allergiám kezelésére a szakorvos Zirtec gyógyszert írt fel, melynek szedése során fokozott ízületi panaszok jelentkeztek kb.két hét után, háziorvossal konzultáltam nem szedem. Homeopátiás kezeléseket kaptam (Medic Poliklinika Bp.) átmeneti tünetcsökkenés után újra jelentkeztem az allergiás panaszok. Jelenleg krónikus alvászavarral küzdök, 2-3 óránként a száj kiszáradása miatt felébredek és nehezen vagy egyáltalán nem tudok vissza aludni. Elalvás előtt használtam egy-egy befúvás erejéig a Nasic orrspay-t, de érzem hogy ez nem megoldás. Szeretnék valami elviselhető megoldást találni a problémámra. A szakrendelésekre többször visszamentem, de nem kaptam megnyugtató választ ezért fordulok Önökhöz hogy merre induljak tovább?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Zaránd Rajmund válasza orrdugulás témában

Tisztelt Uram!

Ha a szisztémás szereket nem tolerálja, akkor szteroid orrsprayt mindenképpen meg lehetne próbálni. Háziorvosa jogosult ennek fölírására.

Kérdés: 2014. január 28., 09:18; Megválaszolva: 2014. január 30., 12:14
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Állandó fülzúgás kezelése
Leuklopákia
Éjszakai orrvérzés
orrdugulásom oka?
Torkon piros hólyagok