Krónikus mandulagyulladás

Tisztelt Doktornő/Doktor úr! Kérdésem az lenne, hogy krónikus mandulagyulladásomat tudnám-e valamivel csilllapítani/kezelni vagy kizárólagosan mandulaműtét a megoldás? Egy góc van a szervezetemben, amit ezzel próbálnak kezelni, azonban nem biztos, hogy ez okozza a problémát. (bár sajnos valószínű... ezért írok Önnek, hogy esetlegesen mit tudna ajánlani)

Dr. Zaránd Rajmund válasza krónikus mandulagyulladás témában

Tisztelt Uram!

Antibiotikummal ideig-óráig lehet. HA 90 éves lenne, akkor szóba is jönne. De 20 évesen ne tétovázzon, minél hamarabb túlesik a műtéten, annál hamarabb javul a gócpanasza.

Kérdés: 2012. december 03., 20:10 ;Megválaszolva: 2012. december 05., 13:29
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
mandulaműtét?
Tisztelt Doktor Úr! Véleményét, szakmai tanácsát szeretném kérni ügyemben. Csináltattam egy szélesebb körű fül-orr-gégészeti kivizsgálást...
Mandula-probléma
Tisztelt Doktor Úr, 4 napja tartó tüszös mandulagyulladás miatt aktil duo-t kezdtem el szedni háziorvosi utasításra. A baloldali mandulámon viszont...
Mitől lehet a szédülés?
Tisztelt Doktor Úr/Nő Párom (ffi, 25 év) kb. 2 hónapja arra ébredt hajnalban, hogy nagyon szédül és a szeme is rángatózott. Azóta folyamatos...
Véres köpet, idült pharyngitis
Torokprobléma