Fül / hallás probléma

Tisztelt Válaszadó! A problémám a következő: zárt, vízhangos szobában ill. régebbi típusú kagylós telefonnál jön elő, de csak éles vagy csattanó vagy amikor gügyögnek (babának) - hangok hallásakor. A bal fülemben a valamilyen zúgást hallok mintha be lenne dugulva, de ugyanezt a zajt utcán vagy más helyen nem tapasztalom az említett körülményekkor. Fájdalmam nincs, a zúgás kb. nyár közepén kezdődött miután a háziorvostól fülcseppet kaptam a következő tünetekre: viszketett és olyan fura égő érzést tapasztaltam a hallójáratomon. Ez akkor napi 3x cseppentés után el is múlt. Amit furcsálok még a zúgós bal fülemből, mintha nem is jönne fülzsír, se hagyományos se sprays tisztításkor, ill. csak kevés fehér színű. Válaszát előre is köszönöm!

Dr. Zaránd Rajmund válasza hallás probléma témában

Tisztelt Uram!

A leírt tüneteket így nem tudom besorolni semmilyen általam ismert típusos kórképbe. Javaslom, hogy audiológiára jelentkezzék, lehetőleg stapedius reflexet is nézzenek, mert a fokozott érzékenység lehet az egyik ok, amit ez a vizsgálat kimutathat.

Kérdés: 2012. december 02., 22:36; Megválaszolva: 2012. december 04., 21:39
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Nagyotthallás
T. Doktor Úr Lányom vőlegényének hallásproblémája van. Otosclerosis-t állapítottak meg nála a CT vizsgálat után. A második vizsgálat enyhe...
Tompa hallás.
Tisztelt doktor ur/no! Kb 1 honappal ezelott alvas kozben bal fulemben ropanast es eles fajdalmat ereztem.Reggelre elmult de szinten bal fulemre tompan...
Idegi halláscsökkenés
Tisztelt doktor! Tizenkét éves korom óta problémák vannak a hallásommal. Most huszonöt éves vagyok, és a következő vizsgálati eredményeket...
Rejtélyes kór!
Mi az audiogram alapján a BNO kódja?