nyirokcsomók, fehér foltok

jó estét! A problémám több hónapja áll fent 6-8 hónapja a szülésem óta, a nyakamon több nyirokcsomó is meg van nagyobbodva meg egy a combtőbe voltam vele uh-n, fül-orr-gégészeten, infektológián, hematológián és mindenhol negatív lett az eredmény de engem mégis nagyon aggaszt a dolog hogy valami komolyabb dolog lehet.e mellett még olyan problémám is van hogy a nyelvem oldalán fehér foltok vannak hol az egyik oldalt hol a másikon és gombóc érzés van a torkomba a gégész csinált gége tükrözést és mindent renben talált a nyelvemre meg azt mondják hogy a papillák (ízlelő bimbók) vannak begyulladva.ne foglalkozzak vele de engem nagyon zavar mert csúnya is.de írtak fel refluxon kapszulát mert azt mondta hogy lehet reflux betegségtől is, már szedem 4 hónapja és semmi változás.kérem segítsen mert engem nagyon aggasztanak ezek.hova fordulhatok még? lehet vitamin hiánytól is a fehér volt a nyelvemen?

Dr. Zaránd Rajmund válasza nyelven fehér foltok témában

Tisztelt Asszonyom!

Leírása alapján az összes lehetséges organikus okot kizárták a nyirokcsomók ügyében. A nyelven lévő elváltozás is hasonlóan funkcionális lehet. Szerintem az egész ügy pszichés. Legalábbis a nyugati típusú orvoslás megfenekleni látszik itt. Javaslom, hogy homeopátia, természetgyógyászat, illetve pszichológus irányában keresgéljen megoldást.

Kérdés: 2012. december 02., 21:41; Megválaszolva: 2012. december 06., 07:51
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Rejtélyes kór!
Mi az audiogram alapján a BNO kódja?
Mitől van folyamatos orrdugulásom?
Halláscsökkenés
Orrnyálkahártya duzzanata