Nyirokcsomó duzzanat

Jó napot kívánok. A problémám a következő. Szombat reggelre egy duzzanatot éreztem az állkapocs szeglete alatt a nyakamon, de nem különösebben zavart a dolog, máskor is meg volt már duzzadva ott a nyirokcsomó, és egy-két nap alatt elmúlt. Azóta azonban a duzzanat csak nőt, kemény, a fülem alatt és azzal egy vonalban is érzek fájdalmat érintésre. Nincs torokfájásom, lázam, nem piros a duzzanat és nem is meleg a bőrfelület. A duzzanaton kívül tehát semmilyen más tünetem nincsen. Volt az elmúlt időszakban egy kisebb megfázásom, amivel nem fordultam orvoshoz, de egy hét alatt fel is gyógyultam. Mi lehet a probléma?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Zaránd Rajmund válasza nyirokcsomó duzzanat témában

Tisztelt Uram!

Ezt fül-orr-gégész szakorvos tudja megállapítani vizsgálat után.

Tippjeim: nyirokcsomó-gyulladás, nyálmirigygyulladás, bőrelváltozás...

Kérdés: 2012. október 09., 09:38; Megválaszolva: 2012. október 10., 07:49
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Nyirokcsomó duzzanat
Tisztelt Doktornő / Doktor Úr! 28 éves nő vagyok. 6 napja reggelre egy nagy duzzanat lett a nyakamon fent az állkapocs alatt. Elmentem orvoshoz...
Fülpanaszok
Üdvözlöm Dr Úr! Az alábbi kérdéssel/panasszal fordulnék önhöz, a feleségem (28éves) nevében: Alkalmankénti füldugulást észlel, csak a bal...
Orrzuhany helytelen használata
Seb a fülben
Ez vajon gustatoricus rhinorrhoea vagy...