Hoemelkedes

Jonapot kivanok Lenne egy kerdesem. 2 honapja allando hoemelkedesem van, 36.9-37.3 C fok. Elmentem labor-ba es nyal tenyesztes utan Staphylococcus Aureus-t allapitottak meg. A haziorvosom Doxiciclina-t irt fel es 2 hetig szedtem. Ra egy hetre ismet elmentem a laborba es Enterococcus jott ki eredmenykent. Lehetseges hogy ezek a bakteriumok okozzak a hoemelkedesem? Egy nyalbol valo tenyesztes utan tobb bakteriumot is talalhatnak vagy egyszerre csak egyet? Ezen kivul faj a torkom, azt hisszem ott vannak a bacik... Varom valaszat. Szep napot!

Dr. Zaránd Rajmund válasza hőemelkedés témában

Tisztelt Uram!

Szerintem egyik baktérium sem értelmezhető biztos patogénként a torkában. Tehát a hője nem ettől magasabb az én véleményem szerint.

Fül-orr-gégészeti szakrendelést kellene fölkeresnie.

Kérdés: 2012. szeptember 06., 11:46 ;Megválaszolva: 2012. szeptember 06., 16:38
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
nem múló hőemelkedés
Tisztelt hölgyem/uram! Visszatérő torokgyulladással küszködök, legalábbis amit tudok, hogy két havonta legalább visszatér a torokfájás...
Nyirokcsomó duzzanat és afta
Másfél hete hőemelkedést tapasztaltam (37, 7) és a bal fülem vonalában (arc, állkapocsszél) olyan érzést, mintha "huzatot kapott volna". 1 hete...
Fülgyulladàs stb
Garatmandula hajszálér
Augmentin duo szedheto e clexane kura...