• Egyensúly probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő!Pár hete kezdődött nálam egy olyan jellegű szédülés mintha "megállna velem a lift",tehát nem forgó jellegű,inkább olyan egyensúly probléma!Teljesen véletlenzsrűen jön rám de legtöbbször el is múlik!Sokszor ha lefekszem is érzem hogy kicsit inog velem minden,de csak nagyon picikét!Elment vérvételre,fülészetre,neurológiára,tüdőgondozóba,érultrahangra,CT-re(kopony,orbita) stb.,de mindenhol azt mondják semmi bajom!Tavaly kivették a pajzsmirigyemet,de a kezelő orvosom szerint ez nem attól van...Fogták a stresszre is!A szem tud ilyen tünetet produkálni?Szeretném a véleményét kérni!Köszönettel:Zoltán

        WEBBeteg szakértő válasza a egyensúlyprobléma témában

        Kedves Kérdező!

        Nagyon jó a kérdése, valóban, szemészeti betegségek is képesek egyensúlyproblémákat okozni. Mindenképp javaslom, hogy vegyen részt szemészeti vizsgálaton. A pajzsmirigy-eltávolítás nem okoz szédüléses panaszokat ? ha mégis, annak nem közvetlen a kapcsolata a pajzsmiriggyel, inkább annak tulajdonítható, ha nem, vagy csak óvatosan mozgatja a nyakát.

        Javaslatom tehát: szemészeti szakvizsgálat és sok-sok egészséges (stresszmentes) mozgás!

         Üdvözlettel: Dr. Lengyel Csongor   fül-orr-gégész szakorvos

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-07-17 09:09:23; Megválaszolva: 2011. augusztus 02., 10:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés