Baj lehet a hallásommal?

Úgy egy éve azt vettem észre, hogy bizonyos magas hangok, mint pl. a cukorkás papír zörgése vagy a billentyűzet hangja egyszerűen zavarja a fülemet. Nem okoz fájdalmat, de kellemetlen valahogy. Az lenne a kérdésem, hogy ez vajon miért lehet? Meg kellene vizsgáltatnom a fülemet?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Zaránd Rajmund válasza hallászavar témában

Tisztelt Asszonyom!

Lehet neurotikus jelenség, de szervi bajt kísérő recruitment is. Audiológia és stapedius reflexvizsgálat javasolt.

Kérdés: 2012. augusztus 24., 05:49; Megválaszolva: 2012. augusztus 24., 19:02
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Hólyagos garat
Keletkezett dudor beazonosítása, oka
Alvás probléma
Gombóc érzés
Hallás csökkenés, orrdugulás