Kivetessük vagy ne?

Tisztelt Doktornő/ Úr! 5 éve pattanásos arcbőrtől szenvedek.Jelenleg második SOTRET kúra 3. hónapjában vagyok.Bőrgyógyász javaslatára felkerestem egy gégészt aki egyből javasolta a manduláim kivételét (ő személyesen meg is műtene) mivel, hogy nagyok és közepesen hegesek.Elmentem egy másik gégészhez, aki viszont nem látja indokoltnak a kivételüket.Egyébként nem szokott fájni a mandulám, az utóbbi 5 évben egyszer volt mandulagyulladásom, de az sem volt vészes.Szerencsére nem vagyok beteges! A pattanásaim megszünését egyik orvos sem garantálja a műtét után.Én viszont ha már egy kis javulást is elérnék vele a pattanásaim terén, inkább kivetetném indokolatlanul is akár.Ön szerint mit tegyek? Legyen szives megírni, hogy mi bajom lehet ha kivetetem és nem kellett volna kivenni? Köszönöm válaszát előre is.

Legfrissebb cikkek a témában

Svábhegyi Gyógyintézet válasza mandula kivétele témában

Tisztelt Kérdező!

Nem valószínű, hogy a mandulaműtét megoldást, javulást hozna, így ha azokat a gégész nem találta krónikusan gyulladtnak, akkor felesleges a műtét. Ellenben a rendszeres bőrgyógyászati gondozás segítséget fog nyújtani. Keresse az intézetünkben Dr. Kiss Ildikó bőrgyógyászt!

Üdvözlettel:

dr. Székely Zsuzsanna

Svábhegyi Gyógyintézet

www.svabhegy.eu

Kérdés: 2012. augusztus 13., 20:08; Megválaszolva: 2012. augusztus 24., 11:59
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Torok gyulladás és fülkürthurut
Arcüreg cysta
Limfómára utalnak a tüneteim?
Fülcsengés, füldugulás
Torokváladék tenyésztése
Tisztelt Dr. Úr! Régebben kétszer volt candida gomba a torkomban. Csíraszám sok telep melyre akkor Nystatint kaptam. Szeretnék megint torokváladék...