Probléma-e és mit tegyek?

Szédülök és nem jól hallok a jobb fülemre. Májusban steroidos kezelést kaptam, az MR vizsgálat nagyrészt negatív lett, a következő kitétellel: " "a jobb oldali mastoid sejtrendszer váladékkal részlegesen kitöltött. A fiatal kis orvosnő azt mondta, hogy ez nem probléma. Igaz ez? Mer én az interneten mást olvastam. Üdvözlettel és köszönettel

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Zaránd Rajmund válasza szédülés témában

Tisztelt Asszonyom!

Az MR lelet önmagában így nem értékelhető, kell a fizikális vizsgálat, az egyéb leletek, a tünetek. Én hinnék a kezelőorvosomnak, van úgy, hogy csak egy éppen elkapott megfázás mutat laikus számára komolynak látszó jeleket.

Kérdés: 2012. augusztus 07., 15:57; Megválaszolva: 2012. augusztus 08., 20:58
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Mandulagyulladás
Nyelési fájdalom
Hólyag a torokban
Érdeklődés
Hólyagos garat