Mandulaműtét

Tisztelt Címzett! Július 9-re írtak elő mandulaműtétre, idült garatmandula-gyulladásom van. Próbáltam több helyen is utánanézni, hogy mennyi időbe telik a gyógyulás, többen is riogattak azzal, hogy még 3 vagy 4 héttel a műtét után is bármikor felszakadhat a heg. Az lenne a kérdésem, hogy 18 nappal a műtét után (július 27-én) szeretnék elutazni nyaralni külföldre, busszal. Ön szerint történhet bármi baj, van-e esély rá, hogy a műtéti heg felszakad és valami baj történik? Vagy akkor már nyugodtan utazhatok? Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza mandulaműtét témában

A műtétet végző orvos fog tudni erre a kérdésre megnyugtató választ adni, valóban később is lehetnek komplikációk, de ez számos egyedi tényezőtől is függ.

Kérdés: 2012. június 28., 12:59; Megválaszolva: 2012. június 30., 16:44
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Érdeklődés
Hólyagos garat
Keletkezett dudor beazonosítása, oka
Alvás probléma
Gombóc érzés