Mandula miatt a mell?

Jó napot! 5 éve majdnem hogy a mandulám szinte állandó gyulladásban van, méghozzá a jobb oldali. Az utóbbi másfél évben eléggé "elroncsolódott" már, amely látható is. A kivétele ezért addig nem volt megoldható, mert súlyos vérszegénységben szenvedtem, amit csak mostanra sikerült rendbe hozni. Közben pedig elég látványosan elmaradt a növésben a jobb mellem. Lehet bármilyen összefüggé s kettő között? És egy mandulakivétel után utolérheti a másik mellem?

Legfrissebb cikkek a témában

Svábhegyi Gyógyintézet válasza mandulagyulladás témában

Kedves Kérdező!

A két folyamatnak biztosan nincs köze egymáshoz. A nők 90%ában a két mell között különbség van. Ez egyéni. Oka a két oldal hormonérzékenységének a

különbözősége (Ugyannarra a hormon mennyiségre az egyik oldal kisebb növekedési reakcióval válaszol) .

A manduláját pedig mihamarább vetesse ki,

mert egyéb súlyos betegségeknek lehet az eredője! Ez azonban nem fogja módosítani a mellei fejlődését.

Üdvözlettel:

dr. Blatniczky László

Svábhegyi Gyógyintézet

www.svabhegy.eu

Kérdés: 2012. június 03., 19:31; Megválaszolva: 2012. június 05., 16:30
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Állandó fülzúgás kezelése
Leuklopákia
Éjszakai orrvérzés
orrdugulásom oka?
Torkon piros hólyagok