fülszúrás nyeléskor

Kedves Szakértő! Olyan problémám lenne, hogy egy pár hete nyeléskor szúró fájdalmat érzek a fülemnél.És ez főleg éjjel jelentkezik, amikor kiszárad a szám, vagy van olyan hogy gyakran arra ébredek fel hogy nagyon "viszked" a fülem. Arra gondoltam hogy talán amiatt van, hogy most nő a bölcsességfogam, és érzem hogy az ínyem be van gyulladva tőle. Nem tudom hogy ezzel a fülszúrással forduljak -e orvoshoz, mert igazából nem érzem olyan komolynak. Ja és a torokmanduláim megvannak, a jobb oldali kissé nagyobb is mint a másik, esetleg lehet hogy ez is közrejátszik. Köszönettel: Egy 21 éves lány

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Zaránd Rajmund válasza fülfájás témában

Kedves Hölgyem!

Lehet a bölcsességfog, lehet kis megfázás. Készítsen oda az éjjeli szekrényére egy pohárka vizet, és ha erre ébred, akkor kortyintson. Hamarost el fog múlni.

Szerintem nem olyasmi, ami orvost vagy gyógyszert igényelne, kivéve, ha huzamosabb ideig fönnáll. Akkor is inkább csak megnyugtatásképpen.

Kérdés: 2012. április 29., 17:12; Megválaszolva: 2012. április 30., 19:02
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Leuklopákia
Éjszakai orrvérzés
orrdugulásom oka?
Torkon piros hólyagok
Miért nincs íz, szag, illat?