• Szédülés homloküreg gyulladás után

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Elnézést, hogy levelemmel zavarom de a problémám a következő.Lassan 10 éve, hogy kaptam egy virusos betegséget meg egy homlok üreg gyulladást ha jól emlékszem. Azóta szédülök, fáj a fejem.zúg a fülem főleg éjszaka ha felébredek akkor nagyon erősen zúg, homályosan látok főleg este vagy borult időben és akkor jobban szédülök.Szédülést még a fej forgatása és a szem forgatása is kivált. Az utóbbi időben olyat is észre vettem, hogy ha megyek vagy ülök vagy éppen állok az egyik pillanatról a másikra megszédülök mint akit megütöttek vagy mintha egy szél megfújt volna arrébb lépek a nyomás következtében és meg kell állnom mert elkezd velem minden forogni ilyenkor nagyon gyorsan dobog a szivem és majd 1-2 perc után leáll mint egy roham és utána nagyon fáradt vagyok kimerült. Mozog előttem minden sokszor. Voltam már otoneurológián ahol ezt irták:lezajlott virus inf.-hoz társuló vestribularis neuronitis sem zárható ki. Voltam még szemészeten, reumatológián ahol gerinc ferdülést állapítottak meg, EEG-n VEP vizsgálaton kardiológián ahol 2 hegyű bilentyű prollapsusát mondták CT-n MRI-n (kontrasztanyagot nem adtak) de sehol semmi Sokszor fáj még a tarkomban az izom meg a vállamban is.Kapok most Betasercet. Ön szerint mi lehet a bajom? Levelét nagyon várom válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel: Niki

        WEBBeteg szakértő válasza a szédülés témában

        Tisztelt Hölgyem! Ha az otoneurológia és a képalkotó is negatív, akkor organikus eltérések kizárva. (A mitralis prolapsus gyakori és teendőt alig igénylő eltérés, nem függ össze a szédüléssel) Tehát funkcionális ügy. Pl. pánikbetegség. Ennek megfelelően pszichológiai irányban kellene megoldást keressen.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2012. április 18., 08:20; Megválaszolva: 2012. április 19., 11:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: