• Sípol a fülem egy rosszul vett levegő miatt

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor úr/nő! Egy rövidebb megfázásból gyógyultam fel, sokat köhögtem. Egyszer sikerült valahogy rosszul levegőt vennem, és a fülem elkezdett fájni, valamint "sípolni". A fájdalom elmúlt fél nap után (kipattant és levegő jött ki), viszont a sípolás megmaradt, és nem látszik javulás (3 nap alatt), valamint picit tompán is hallok azzal a fülemmel. Magától megtud ez gyógyulni, vagy keressek fel egy szakorvost? Eléggé meg vagyok ijedve.:)

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a fülzúgás témában

        Tisztelt Uram! Valószínűleg banális fülkürthurut, de mivel akut idegi hallásvesztés is tud ilyet okozni, és az esetben gyorsan kell a terápiát elkezdeni, mindenképp menjen el hallásvizsgálatra!


        Kérdés: 2012. március 25., 06:16; Megválaszolva: 2012. március 27., 08:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: