• Arcüreg vagy valami más?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Rendszeres arcüreggyulladásaim vannak, műtve is voltam.Jobb o-i arcüregemben szabadon van az idegszál.Gyakori fejfájásom van és ami ennél rosszabb a szédülés. Mindig a jobb oldal fáj, ezzel együtt jön ez a rosszullét is.CT eredménye:nyálkahártya megvastagodás.Ha nem az arcüreg, akkor mi lehet ennek a gyakori rosszullétnek az oka, ami mindig arcfájással jár együtt? Elég elkeserítő helyzet.Ideggyógyászat negatív. Előre is köszönöm a választ.

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a arcfájdalom témában

        Tisztelt Asszonyom! A szédülés éls az arcüreggyulladás között maximum pszichésen lehet kapcsolat. De ha a fájdalom indítja be a reakciót, akkor az arcüreg tisztulását elősegítendő javasolnám az orröblítést fiziológiás sóoldattal (pl. www.orrmoso.hu)


        Kérdés: 2012. március 23., 10:55; Megválaszolva: 2012. március 27., 08:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: