• Idegen test a torkomban

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr. Zaránd Rajmund Doktor Úr! Elnézését kérem, de mint számomra kiderült, Ön ezek szerint sikeresen megkapta mindkét általam írott kérdést a panaszommal kapcsolatban, holott én csak egyet szerettem volna írni. Az első levelem elküldésekor ugyanis a rendszer azt igazolta vissza, hogy a kérdésem elküldése sikertelen volt, ezért bátorkodtam egy újabb kérdést később föltenni Önnek. Tehát nem az én értetlenkedésemről volt szó, hanem csupán az internet kacifántos mivolta hozott engem egy picit kellemetlen helyzetbe Ön előtt, és mivel személyesen nem ismerem a Doktor Urat, így ezúton szeretnék elnézést kérni Öntől a kellemetlenség miatt. Egyébként bízva az Ön szaktudásában, bízom az Ön által javasolt Salvus vízben, és nem is várok csodát egyik napról a másikra a panaszommal kapcsolatban. Még egyszer köszönöm megértését! További minden jót és jó egészséget kívánok Önnek a munkája végzéséhez! Köszönettel:

        Dr. Csuth Ágnes válasza a témában

        Kedves Hölgyem! Sajnos a rendszer hibájából adódóan előfordul ilyen eset, ezért elnézését kérjük, továbbítottam levelét a doktor úrnak, önnek pedig jó egészséget kívánok!


        Kérdés: 2012. március 06., 19:17; Megválaszolva: 2012. március 07., 14:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: