• Idegen test a torkomban

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr.Zadránd Rajmund Doktor Úr! Köszönettel vettem Doktor Úr megnyugtató válaszát a panaszommal kapcsolatban. A Doktor Úr tanácsára 4 napja elkezdtem inni a Salvus vizet óránként kortyolgatva, és bízom benne, hogy ez majd segít megoldani az idegen test érzés problémámat a torkomban, mert gyomorégést nem nagyon tapasztalok. A mai naptól pedig kiegészítem a Dr. Varga Gábor féle Gastroanax gombakivonat kapszulával is, mert bízom benne, hogy a gyomorsav okozza ezeket a fura panaszokat. De ez nem "globusérés", mert azt ismerem, hanem olyan érzésem van, mintha az a valami időnként csúszkálna a torkomban, hol a gégém környékén, érzem, ahol köhögési ingert vált ki egy kevés váladékkal, hol pedig a nyelőcsövemnél érzem, ahol szúró érzést okoz, és mintha nem tudnám lenyelni. A Doktor Úr szerint valóban nem lehet, hogy még mindig ott van a több, mint 2 hónappal ezelőtt torkomba csúszott fogkefesörte, mert ezek a panaszok azóta állnak fönn szinte folyamatos torokfájást, náthás tüneteket fönntartva, sőt minden reggelre beduzzad az egész fogínyem és szám belseje. A gyomorsav is képes ilyen tüneteket okozni alattomosan? Várom Doktor Úr megtisztelő válaszát! Köszönettel:

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a idegen test témában

        Tisztelt Asszonyom! Ha és amennyiben a tényleges idegentest lehetősége fölmerül, akkor ismételt gégészeti vizsgálat tudja ezt csak igazolni vagy kizárni. Én nem tartom valószínűnek, mint már többször is leírtam önnek.


        Kérdés: 2012. március 05., 07:40; Megválaszolva: 2012. március 06., 16:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: