Erős torokfájdalom

1, 5 hete nátha szerű tünetek jelentkeztek, mely pár nap után csillapodott sok pihenés után. 1 hete viszont kínzó erős torokfájás gyötör, nyelési nehézségeim vannak, pici hőemelkedésem van, vírusos fertőzést dignosztizáltak (cataflam nem használ, oscillococcinumot kaptam) 6 napja fekszem, de nem javulok egy cseppet sem. Sajnos 3 napja már a szememre is ráment a vírus, a kötőhártya-gyulladás a szemész által felírt cseppel szépen gyógyul, de a torkom-garatom továbbra is nagyon fáj. Mit javasol?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a torokgyulladás témában

Kedves Kérdező! A kezelés mellett alkalmazzon torokfertőtlenítőt, olyat, amiben érzéstelenítő is van, fogyasszon bő folyadékot, ha továbbra sincs javulás, fül-orr-gégészeten kontroll javasolt.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2012. március 05., 07:18; Megválaszolva: 2012. március 06., 11:43
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Érzékszerveim a COVID után... :)
Fül-torok viszketés
torokfájás covid idején
Mandulaműtét után
Párnahatású hallásromlás