• Csikaró, szúró érzés a torokban

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Zaránd Rajmund Doktor Úr! Először is köszönöm gyors és megnyugtató válaszát a kérdésemmel (idegen test érzés), panaszommal kapcsolatban. A helyzet viszont az, hogy nem az a kifejezett "globus" érzés van a torkomban, azt ismerem, hanem inkább csikaró, néha szúró jellegű érzet, ráadásul nem is egy helyre koncentrálódik a problémám, hanem egyszer mintha a nyelőcsövemnél érezném ezt a valamit, és nem megy le, egyszer pedig a gégémnél, ami köhögésre késztet, váladékkal együtt. Néha pedig úgy érzem, mintha beszorulna valahová a garatomban, és akkor se le, se föl. Nagyon kellemetlen érzés. A Doktor Úr tanácsára el kezdtem inni a Salvus vizet kortyolgatva és ebben bízom, hogy segíteni fog a panaszaimon. Esetleg a most részletesebben leírtak alapján sem gondolja úgy változatlanul a Doktor Úr, hogy valóban lehet ott valamiféle idegen test, esetleg az a fránya fogkefe sörte, ami kb. két hónappal ezelőtt csúszott bele a torkomba? Mert én úgy érzem, mintha az csúszkálna a torkomban, vagy ez lehetetlen (nevetséges) dolog? Bízom a Tisztelt Doktor Úr szaktudásában és várom mielőbbi tanácsát! Köszönettel:

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a idegen test témában

        Tisztelt Asszonyom! Az idegentestérzésre vonatkozó véleményemet továbbra is fönntartom, bízom benne, hogy a Salvus vízzel végzett instillációs kúra segíteni fog a panaszain. A tényleges idegentest ilyen hosszú ideig való "vándorlását" praxisomban még nem tapasztaltam, valószínű, hogy a szervezet valamilyen módon már megszabadult volna tőle. Bizalmát köszönve gyógyulást kívánok önnek!


        Kérdés: 2012. március 02., 15:27; Megválaszolva: 2012. március 05., 21:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.