Gyakori torokgyulladás

Tisztelt Doktor Úr/Doktornő! Egy éves kislányomnak havonta torokgyulladása van négy hónapos kora óta.Volt mát vírusos, tüszős torokgyulladása, feküdtünk a kórházban tüdőgyulladással, hörghurutja, és jelenleg vírusos torokgyulladása van megint, melyre még mindig szedi az antibiotikumot.Ezekhez társul a fogzás, mely betegség alatt is jelentkezik és gyakran utána is, így kimondhatom egy kis túlzással hogy a kis teste állandóan lázban van. Szedi a C-D vitamint adom neki a Béres cseppet, ezek mellett homeopátiás bogyókat is kap immunerősítőnek nem beszélve a táplálkozásról, ami szintén kiegészíti ezt a sok mesterséges vitamint.De mintha az ablakon dobálnám ki kb, annyit használnak. Immunhiányos lenne a babám? Vagy vigyem el egy alapos kivizsgálásra? Hol kezdjem mi lehet a baj? Még csak közösségbe sem hordom, mi lesz vele az óvodában? Válaszát köszönöm! Üdv.:Olga

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Zaránd Rajmund válasza a torokgyulladás témában

Tisztelt Szülő! A magas vas tartalmú Béres csepp akut fertőzésekben kerülendő. Ha nagyon beteges, akkor immunológiai kivizsgálást mindenképpen megfontolnék.

Kérdés: 2012. február 25., 16:44; Megválaszolva: 2012. február 27., 10:09
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Érzékszerveim a COVID után... :)
Fül-torok viszketés
torokfájás covid idején
Mandulaműtét után
Párnahatású hallásromlás