Bűzös fül

Kisfiamnál ótvart állapítottak meg, mely a jobb fülének váladékozásával kezdődött, átterjedt az arcára és a vállaira is. Antibiotikumot és krémet kaptunk kezelésként, melyet már 6. napja alkalmazunk. A kiütések, és a gennyes váladékozás megszűnt, viszont a korábban váladékozó füle nagyon büdös. Lehetséges, hogy a kezelés végére ez is elmúlik, vagy valami más oka lehet? Érheti víz a fülét fürdéskor? Köszönettel

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a ótvar témában

A fül a bakteriális fertőzés miatt bűzös, ha az antibiotikum kúra végeztével nem javul, akkor érdemes a kicsit fül-orr-gégésznek is megmutatni, mert a hallójárat gyulladásáról lehet szó.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2012. február 22., 12:42; Megválaszolva: 2012. február 23., 08:34
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Az orr vérezgetése
Tisztelt Doktor Úr! Mostanában elég sűrűn vérezget az orrom. Nem erős vérzés,inkább csak seb-szintű vérzés, ami nem akar gyógyulni, folyamatosan...
Fejhallgató
Tisztelt DoktorÚr! Vásároltam egy fejhallgatót, ha olyan munkát végzek, ami nagy zajjal jár, akkor felveszem a fülem védelme érdekében. Tegnap...
Érzékszerveim a COVID után... :)
Fül-torok viszketés