• Garatmandula okozta kellemetlen lehelet mitől lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor Nő! Úr! Régóta küzdök e kellemetlen lehelettel.Rossz fogam nincsen, gyomorbántalmaim szintén nincsenek. A napokban nem tudom miért, de hátranyúltam a garatmandulám fele.Utána megszagoltam az ujjamat és kellemetlen szaga volt.Utána szájvízbe áztatott fülpiszkával megtisztítottam azt a részt és a fülpiszka vége kicsit véres lett és volt rajta egy genny darab.Nem látok olyan mélyre, de a mandulám mellett van egy fehér folt és láttam egy kis gombostűnyi fehér foltot is.Kicsikét piszkálgattam, de nem jött több genny. A tisztítás után egyből jobb lett e leheletem.Elmenjek egy kivizsgálásra valamint mitől lehet ez? A válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a mandulagyulladás témában

        Tisztelt Fiatalember! Mint már számtalanszor leírtuk itt, ez detritus, ami ártalmatlan, mint a fogakon a lepedék. De ha nem reflux tartja fönn a rossz leheletet, akkor a mandulaműtét is szóbajön, ha ennyire zavaró.


        Kérdés: 2012. február 21., 18:45; Megválaszolva: 2012. február 22., 09:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: