szúró fájdalom a bal fülben és a bal mandulában

Szúró fájdalmat érzek a bal mandulámban és a bal fülemben nyeléskor. Tapintáskor érezhetően a bal mandulám nagyobb mint a jobb.Éjjel és reggel nagyon rossz, de már napközben is érzem pedig próbálok sok folyadékot inni. A fül fájás kezd állandósulni. Ebben az esetben milyen folyadékot kell inni? Hideget, meleget vagy langyosat? A torkom nem fáj. Milyen vény nélküli gyógyszer segít amit Németországban meg tudok venni?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Zaránd Rajmund válasza a fül-orr-gégészet témában

Tisztelt Hölgyem! Ha aszimmetrikus a nyaki nyirokcsomója, és fülbe sugárzó fájdalma van nyeléskor, akkor mihamarabb nézesse meg gégész szakorvossal, az esetleges (műtéti beavatkozást igénylő) peritonsilláris tályog kizárása céljából.

Kérdés: 2012. február 16., 11:57; Megválaszolva: 2012. február 17., 11:31
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Érzékszerveim a COVID után... :)
Fül-torok viszketés
torokfájás covid idején
Mandulaműtét után
Párnahatású hallásromlás