• mi lehet a baj

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő! 18 éves lányomnak nagyon csúnyán bedagadt a jobb arca felül és a szeme alatt is. A fül melletti nyirokcsomók is kezdenek érzékennyé válni. Szombat reggelre történt ez, kihívtam az ügyeletet, dalacin 300-ast írtak fel neki napi 3x1-et, mondván, hogy arcüreg gyulladás, amit szombat délben el is kezdett szedni.. Valamint kamillás gőzölés, sok c-vitamin, és sós-szódabikarbónás vízet kell neki egy kicsit felszívni az orrába, majd fújni amennyit lehet. A doktor úr azt mondta vasárnap estére már javulnia kell, de most hétfő délután van, és a helyzet csak rosszabbodott. Tudna valamit tanácsolni a kezeléssel kapcsolatban? vagy mit tegyek? Nagyon csúnyán néz ki szegény. Köszönettel: Sebők Attiláné

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a témában

        Tisztelt Asszonyom! Komolyan kellene venni a gyerek baját, gégészet, fogászat. Akár még műtéti segítség is kellhet!

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 06., 15:25; Megválaszolva: 2012. február 07., 12:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: