• gégegörcs?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! 1 hónapja gyulladt a torkom, először 1g Augmentin Duo, majd a kúra után 2 napig tünetmentes voltam. Ezután újra visszajött a gyulladás 500mg Fromilid, ennek 5 napja lett vége, és 3 napja ismét gombóc szerűséget érzek a torkomban. Előfordul, az utóbbi 2-3 napban gyakran, hogy mintha görcs rántaná össze az ádámcsutkám, és nem kapok levegőt. Ez napközben is előfordul, de este lefekvéskor is, ezért nem vagy csak hajnalban tudok elaludni. A kezeim hidegek lettek, és gyakran izzad mostanában a tenyerem. Normál helyzetben előfordul, hogy 100-101 a pulzus, ami egyébként 67-72 szokott lenni. A vérnyomásom rendben, ez 125/80 (néha alacsonyabb). Novemberben és januárban volt foggyökér kezelésem, nem tudom ez befolyásol-e valamit? Ma voltam gégészeten, ahol csak Kalcium pezsgőtablettát és Tantum Verde öblögetőt írt, mert szerinte éppencsak picit gyulladt a torkom. Leginkább a gégegörcs aggaszt.

        WEBBeteg szakértő válasza a torokgyulladás témában

        Tisztelt Uram! Vagy reflux, vagy krónikus gyulladás, de legnagyobb valószínűséggel pánikbetegség áll a tünetei hátterében. Én 2 hétig Salvus vízzel ivókúrát próbálnék (napi 1-2 dl Sakvus, óránként 1-2 korty sebességgel), ha nem múlik, akkor pánikbetegség irányába mozdulnék. Fogkezeléshez szerintem nincs köze.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2012. február 06., 15:24; Megválaszolva: 2012. február 07., 12:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: