szedhetem-e?

Tisztelt doktor Nő/Úr! Megfázásra, fül-torokgyulladásra kaptam augmentin duot, de a levél felénél abba kellett hagyjam, mert sok gyomorsavat csinált/refluxos vagyok/, a háziorvosom nem írt fel másikat, "hát igen megint a sav" ezt válaszolta. Azt szeretném kérdezni, hogy van itthon Klacid nevezetű antibiotikum amit szintén mandullagyulladásra kaptam, de végül nem kellett! Ha ezt beszedném, az augmentin abbahagyása után, lenne-e probléma? válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a mandulagyulladás témában

Kedves Kérdező! Tapasztalatom szerint a Klacid többször okoz gyomorpanaszokat, mint az Augmentin, tehát nem javaslom, hogy ezt kezdje el szedni, hanem menjen vissza az orvoshoz, és kérje meg, hogy írjon másféle antibiotikumot.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2012. február 01., 12:21; Megválaszolva: 2012. február 02., 11:15
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Érzékszerveim a COVID után... :)
Fül-torok viszketés
torokfájás covid idején
Mandulaműtét után
Párnahatású hallásromlás