• Fülzúgás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        kb 3 éve baloldali fülzúgásom van. Már jártam ideg és fülszakorvosnál. Az utóbbi azt mondta hogy a hátra lévő időmet ezzel kell le élnem. Vannak időszakok amikor nincs, de ez a kevesebb időszak. Az időjárást is érzékeli ( hideg és meleg front )Nem dohányzom és nem kávézom, elvétve iszom 1-2 dl vörösbort. Küszöbaudiometria:ko.csak a magas frekvenciákon kp fokú idegi típusú halláscsökkenés.Kérdés: milyen gyógymód alkalmazható, Javasolt kúra?

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a fülzúgás témában

        Tisztelt Uram! Kollégámnak igaza volt, definitív ellátás nem lehetséges. Javaslom, hogy pszichés egészségét javítsa, úgy könnyebben tűrhetőek a tünetek, esetleg Betaserc vagy agyműködést serkentő szerek (pl. Nootropil) a hagyományos szerek, illetve Gingko Biloba kivonatot tartalmazó fitoterapautikumok közül(pl. Tebofortan) tudnak segíteni.


        Kérdés: 2012. január 21., 14:49; Megválaszolva: 2012. január 23., 23:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: