• Folyamatosan krákog a lányom, beteg vagy rossz szokás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt dr nő/úr! Kislányom 6 éves mindíg is nagy volt a jobb mandulája ki is kell vetetnem a nyáron.Elég sűrűn beteg, köhögés torokgyulladás. Most is beteg volt egy hétig ceclort szedett a dr.nő szerint meggyógyult nem köhög de a mandulája mégis óriási.5 napja folyamatosan krákog szinte nincs olyan 10 perc hogy ne csinálná. Már engem is nagyon zavar rászólok hogy ne csinálja azt hittem rossz szokás de azt mondja kell neki. A levegő nem száraz a lakásban a torka nem fáj neki nem is köhög. Akkor miért csinálja? Félek az ovónő majd orvoshoz küldi és már megint nem mehet oviba. Mit tegyek hogy elmuljon? 1 éve 3 hónaponként homeopátás cseppet adok neki valami lympho.......kimondhatatlan.Ettöl vissza kellene húzódnia de max a felére húzódik ami az átlagos egészséges mandulánál is nagyobb. Az egyik fül orr gégész azt mondja ne vegyük ki a másik meg azt hogy még iskola előtt ki kell.Nyáron persze semmi baja igaz kicsit nagy de nem gyulladt nem érzi hogy zavarná.Van valami gyógyszer krákogásra? Honnan tudjam meg hogy csak felvett egy szokást mikor még beteg volt és tényleg kellett neki vagy mégy most is beteg.Bár ha beteg maradt ezt az orvosunknak látnia kellett volna és esetleg másik gyógyszert még felírnia.Nagyon zavaró meg szegénykémnek is.Köszönöm válaszát.Tisztelettel.T.Rita

        WEBBeteg szakértő válasza a köhögés témában

        Kedves Rita! A Lymphomyosot helyes adagolása 3 hónapon keresztül napi 3x10 csepp, majd 1 hó szünet. A mandula és a krákogás lehet hogy összefügg, de ez nem bizonyos. Ha panaszos, akkor ne várjon nyárig a műtéttel! Ha a köhögés pszichés, akkor sosem köhög így éjjel, és ha eltereli a figyelmét, akkor is szinte teljesen abbamarad. Ezen esetekben pszichológiai segítséggel lehet a stresszt kideríteni és oldani a háttérben.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet További orvosok

        Kérdés: 2012. január 14., 13:01; Megválaszolva: 2012. január 16., 15:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Modern daganatterápia
        Személyre szabott kezelési terv, mesterséges intelligencia segítségével.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Új - Távkonzultáció