Hirdetés
      • Fülfájás és fejfájás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Nyár óta már több alkalommal fáj szúró, sajgó fájdalommal a jobb fülem. Először azt hittem, túl sokat telefonáltam - néha olyankor éreztem hasonlót -, de odafigyeltem, és nem. (Irodavezető vagyok, én fogadom az összes hívást a cégnél.) 4-5 alkalommal fordult elő, és több óra után múlik el. Mi lehet az oka? Nem kaptam huzatot, és nem járok úszni sem. Nem tudom, vajon összefügg-e azzal, hogy bár eddig nem voltam fejfájós, ősszel több alkalommal előjött egy migrén aura, valamint mostanában tompa, de nem szűnő fejfájás. A korábban alacsony vérnyomásom szeptemberben megemelkedett, pár napig ellenőriztem, aztán elmúlt. Most a "sima" fejfájásokat szintén magasabb vérnyomás kíséri, de 1-2 nap után elmúlik. (Ezidáig 110/65 körüli volt a vérnyomásom, az emelkedett érték 140-145/90, a pulzus normális.) A kérdésem az, mi okozhatja ezeket a fájdalmakat? Vajon összefüggenek-e? (2 hónapja voltam vérvételen, teljesen jó volt.) Válaszukat várva, köszönettel: Györgyi

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a fülfájás, fejfájás témában

        Tisztelt Hölgyem! Sajnos orvosi vizsgálat nélkül semmi közelebbit nem tudok mondani. Lehet minden a háttérben az arcidegzsábától a hallójárat gyulladáson át, a hallójáratban ülő tályogig. Ideggyógyászat, fülészet mindenképpen javasolt.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 25., 21:24; Megválaszolva: 2011. november 28., 16:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő/Doktor Úr!Kb másfél hónapja ekezdett égni a nyelvem egyik oldala folyamatosan,azóta 2hete furcsa érzésem a torkomban,mintha egy hajszál lenne ott.De csak egy oldalon érzem ezeket a tüneteket.Különösebben nem fáj,csak nagyon...

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés