• Fül bedugulása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Minden délután bedugul a fülem,voltam fülészeten,röntgent csináltunk nincs-e arc üreg gyulladásom, de nincs, kaptam dalacint és orrcseppet.Összkoleszterinem enyhén magasabb, és a rossz koleszterinem is a húgysavam 360 helyett 382 volt, és egy kicsit a süllyedésem is magasabb volt.Nögyogyászati leletem p2-es volt de találtak egy-két gyulladást erre klion kupot kaptam, pennicilin és summetriolin érzékeny vagyok.Mi tagadás egy kicsit stresszes is.Voltam nyaki ultrahangon negativ lett.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a füldugulás témában

        Kedves Kérdező! Az nem derül ki leveléből, hogy mióta tart ez a panasz, illetve a fül-orr-gégészeti kezelés mióta van, mert ha még a közelmúltban kezdődött a kezelés, akkor azonnal javulásra nem szabad számítani. Sok esetben előfordul, hogy ezy fül gyulladás után hetekig, akár hónapokig jelentkezik füldugulás. Tehát kövesse a fül-orr-gégész tanácsát szedje az antibiotikumot, használja az orrcseppet, ha nincs javulás néhány hét alatt se, menjen vissza kontrollra.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 21., 15:54; Megválaszolva: 2011. november 22., 10:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Olajozott fültisztítás
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés