• Szájüregi daganat (kialakulástól a halálig) ideje?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Bal oldali fül melletti szájüregi részben borsó nagyságú, kerek piros duzzanatot fedeztem fel, ugyanakkor kb. fél éve a nyelés simasága megváltozott, illetve a hangom időnként rekedtes, teljesen más mint az eredeti volt. Ezzel egy időben a bal fülem felé eső oldal zsibbad, illetve időnként forrónak érzem, a hallásom is megváltozott, romlott. Kérdésem, hogy mennyi idő van hátra a felfedezéstől a betegség végéig. Kérem, hogy ne a kivizsgálási procedúrát sziveskedjék ajánlani, hanem az általánosan behatárolható időt legyen kedves megírni. Nem akarok és nem is fogok semmilyen gyógymódot igénybe venni. De nagyon fontos tudnom a betegség kialakulásától a végéig hátralávő időt. Gondolom ez sok mindentől fűgg, de nekem nagyon fontos tudnom, hogy kb. mennyi idő áll rendelkezésemre. NAGYON VÁROM VÁLASZÁT. Üdvözlettel

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a rekedtség, nyelészavar témában

        Tisztelt Asszonyom! A leírt tünetek alapján egyáltalán nem biztos, hogy önnek tumora van, bátorítanám, hogy szakorvoshoz forduljon. A szájüregi tumorok (függetlenül az ön betegségétől) igen rosszindulatúak, hamar adnak áttétet, akár 1-2 év alatt is fatális kimenetűek lehetnek.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 19., 11:05; Megválaszolva: 2011. november 22., 00:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés