Orrpolip gyulladásos izzadmány

tisztelt doktorur-nő. hetek óta nem muló fejfájásom van, fejtető és bal oldal. orrmeelléküreg eredménye, rtg. bal arcüregben gyulladásos izzadmány van. háziorvos felirt gyogyszer, prixoter 500. rá egy hetére ujra rtg. eredmény ugyanaz. fül orr gégészet még 1 adag prixoter500. ebből 2 nap telt el. december 1 re van ct időpontom. mennyire veszélyes ez? dolgozom vele, ez nem hátrány? fizikai munka. ha műtteni kell, akkor veszélyes ez, vagy sürgős lenne? kérem válaszát! köszönettel.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Zaránd Rajmund válasza a melléküreg-gyulladás témában

Tisztelt Uram! A modern sinusitiskezelés fegyvertárába tartozik az ön által szedett kinolon típusú antibiotikum. Amennyiben az orvosai sürgősnek és súlyosnak ítélték volna a betegségét, úgy nyilván azonnali kórházi fölvételét sürgették volna, de a leletekből erre nem tudok következtetni. Szedje a gyógyszert, használjon orrsprayt, esetleg NeilMed orrmosó készüléket (http://orrmoso.hu/) a CT időpontjáig. Dolgozhat természetesen.

Kérdés: 2011. november 10., 22:11; Megválaszolva: 2011. november 11., 13:17
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
5,5 éves kisfiú tikk
Ciripelo hang
Orrdugulás
Hólyag a torkomban