• Zúgas a fülben

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Fiam 22 eves. kb. 3 honapja a bal fuleben enyhe fajadalmat, nyomast erzett amelyhez meg lukteto fejfajas is tarsult idonkent.A ful-orr-gegesz gyulladas csokkentot irt fel, amitol enyhult de nem szunt meg egesszen.Megjegyeznem, hogy a nyaron nagyon huzatos helyen dolgozott.Most kb. 1 honapja ez a panasz atalakult mindket oldalon fulzugassa.Elmentunk egy masik ful-orr-gegeszhez aki hallasvizsgalatot keszitetett, de nem lattak semmi kulonoset, valami virusfertozesre gyanakodnak. Betasercet es Milgammat irt fel, amit mar 20 napja szed es semmi valtozas.On szerint mi lehet a problema ? milyen vizsgalatra mennyunk meg? Tisztelettel Marika!

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a fülzúgás témában

        Tisztelt Asszonyom! HA történt hallásvizsgálat, és az eredménye negatív, akkor sok lehetősége nincs. Ha tényleg idegi-belsőfül eredetű a zúgás, akkor a fölírt gyógyszereket tudja szedni, de teljes tünetmentességre sajnos nem számíthat. Ha nem változik a tünet, akkor még otoneurológiai vizsgálat jön szóba.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 10., 16:55; Megválaszolva: 2011. november 11., 13:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés