A koleszterinszintem csökkentése

Tisztelt Doktornő! Az évekig normális koleszerinszintem 6, 5-felett mozog. Divertikulozisom miatt tejterméket nem fogyasztok. A hús napi mennyisége nem haladja meg a 10 dkg-ot. Főzéshez, sütéshez olajat használunk gyermekkorom óta. Pajzsmirigyműtétem óta, súlyosan elhízott vagyok. Milyen diétával tudnám csökkenteni a testsúlyomat és a koleszterinszintemet is? Már több internetes portálon jelentkeztem fogyókúrára, de egyetlen diéta sem volt alkalmas a tejtermékékek kiiktatása miatt. Tudna segíteni nekem? (Természetesen járok rendszeresen a orvoshoz, vérnyomásomat háziorvosom kezeli.) Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza fogyókúra témában

Kedves Kérdező!

Vezessen egy hétig étrendi naplót, küldje el nekem, és segítek megtalálni a hibát, illetve megpróbálok alternatívát javasolni. Képként fel fogja tudni tölteni itt, az Orvos válaszol-ban.

Kérdés: 2011. február 03., 12:29; Megválaszolva: 2011. február 06., 10:37
Kérdések és válaszok: Fogyókúra, egészséges táplálkozás
Miért nem fogyok
insumed diéta
sportoláshoz táplálkozás
Magas koleszterin - fogamzásgátló
FOGYÓKURA XLS-MEDICAL
Tisztelt Szakértő! Az lenne a kérdésem, hogy az XLS-MEDICAL A LEIRTAK ALAPJÁN TÉNYLEG HATÁSOS A FOGYÓKURÁRA VAGY CSAK GYÓGYSZERIPARI FOGÁS? ...