máté82

Tisztelt weborvos! Azzal a kérdéssel fordulok önnhöz, hogy 110kg-mal 170cm-mel tul sulyosnak mondhatom magam? Ebböl persze erös alkatu is vok! Néha a szívem le lassul.és szorit! Kérem adjon tanácsot, mert el vok már keseredve! Persze lehet az a válasz, hogy fogyokura, de nem is eszek sokat! Esetleg kevés a mozgásom! Köszönöm, várom a válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza magas testsúly témában

Kedves Máté!

A jobb közérzethez mindenképpen kellene fogynia. Ehhez nemcsak az étkezések átalakítása szükséges, hanem a teljes életmódváltás. Ehhez legjobb szakember segítségét kérni. Legfontosabb a magas szénhidrátartalmú ételek kerülése és az űdítőké. Építse be az életvitelébe a rendszeres mozgást, első lépésként ez legyen napi fél óra séta a szabadban. Azonban a tartós sikerhez a legjobb, ha szakemberhez fordul.

Üdvözlettel: Dr. Boros Miklós Vital Balance Életmód Központ

Kérdés: 2008. június 22., 13:22; Megválaszolva: 2008. június 22., 13:22
Kérdések és válaszok: Fogyókúra, egészséges táplálkozás
Miért nem fogyok
insumed diéta
sportoláshoz táplálkozás
Magas koleszterin - fogamzásgátló
FOGYÓKURA XLS-MEDICAL
Tisztelt Szakértő! Az lenne a kérdésem, hogy az XLS-MEDICAL A LEIRTAK ALAPJÁN TÉNYLEG HATÁSOS A FOGYÓKURÁRA VAGY CSAK GYÓGYSZERIPARI FOGÁS? ...