Adipex

Tisztelt Doktor Úr/Nő! 30 éves nő vagyok, enyhén magas vérnyomásom van átlag 135/95, amire Portiron tablettát szedek. Van rajtam egy kis túlsúly amitől szeretnék megszabadulni. Tavaly szedtem egy hónapig a Reductilt és nagyon bevált, kb 10 kg-tól szabadultam meg és semmi mellékhatást nem éreztem. Sajna betiltották, de vettem adipexet helyette. Az lenne a kérdésem hogy ha a Reductilnak nem volt mellékhatása akkor ennek sem lesz?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a fogyókúra témában

Kedves Kérdező!

Sajnos ezt előre megjósolni lehetetlen. Más a hatóanyag, más a vivőanyag. Azt javaslom, mielőtt szedni kezdené, konzultáljon kezelőorvosával.

Dr. Csuth Ágnes, Vital Balance Életmódközpont
vitalbalance.hu, 06-30/639-5101
Kérdés: 2010. február 25., 10:43; Megválaszolva: 2010. február 25., 10:43
Kérdések és válaszok: Fogyókúra, egészséges táplálkozás
insumed diéta
sportoláshoz táplálkozás
Magas koleszterin - fogamzásgátló
Tisztelt Doktor Úr! 2014. ősze óta szedek Yasminelle fogamzásgátlót. Nem eszem zsíros ételeket, csak nagyon ritkán. Mozogni is hetente 1-3x szoktam...
FOGYÓKURA XLS-MEDICAL
Tisztelt Szakértő! Az lenne a kérdésem, hogy az XLS-MEDICAL A LEIRTAK ALAPJÁN TÉNYLEG HATÁSOS A FOGYÓKURÁRA VAGY CSAK GYÓGYSZERIPARI FOGÁS?...
Idős hölgy köszvénnyel küzködik
Kedves Tünde. nagynéném 76 éves, évek óta küzd vizesedéssel, sajnos gyakoriak a rohamok, amelyek 2-3 napig tartanak. Ilyenkor az ágyból nem tud...