• Fogyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tísztelt Doktornő! Válaszát megkaptam, veszprémben lakunk.Ebben a környékben szeretnénk ha tudna valakit ajánlani a fogyássegítéséhez.

        WEBBeteg szakértő válasza a fogyókúra témában

        Kedves Kérdező!

        Önökhöz legközelebb Budapesten ven személyes ismerősöm, akit tudnék javasolni,   Naturwell Központban Dr. Csiszár Miklós, de az alábbi címen találtam a témával foglalkozó szaekmbert és rendelést:

        Dr. Vándorfi Győző, Veszprém Megyei Kórház, Belgyógyászati és Diabetes Centrum
        Cím:    8200 Veszprém, Kórház u. 1.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-22 14:21:43; Megválaszolva: 2010. február 22., 14:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: