Hasplasztika

Kedves dr.nő!         Nem is tudom hogy kezdjem.4 évvel ezelött szűltem és nagyon sokat híztam.Bele betegszem abba, hogy kinyúlt a hasamon a bőr.Ez miatt nem élek nemi életet sem.Nagyon undorodom magamtól! Próbálok fogyozni de alig használ valami! A 4 év alatt a 77kg ról le ment a súlyom 72kgra.Ez nem sok.De ha fogynék is a hasamon a bőr akkor is lógna. A mellem is megnyúlt! Sokat sírok ez miatt.25 éves vagyok és belehalok abba a tudatba.hogy így kell leélnem az életem! Pénzem nincs mütétre.Sajnos! Kerestem a neten segítséget de nem találtam. A tb támogatja ezt a mütétet? Elég baj ha nem, mert sok nő szenved így! Nem látom a kiútat teljesen tönkre megyek ebben! Az orvosok miért nem segítenek? Tudom, hogy hülye kérdés.Valaha csinos voltam.156cm magas és 57kg.Nem tudom magam elfogadni így és a párom se! Már többször mondta, hogy "szét vagyok folyva"gúnyol is! Kérem valahogy segítsen nekem! Ön az utolsó probálkozásom! Ha nem jön össze eltemetem magam.Köszönöm ha válaszol! Tisztelettel:Sylvia                                                      Ui: nem leszek öngyilkos

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza hasplasztika témában

Kedves Szilvia!

Sajnos  a fogyókúrán kívül nem ír arról, milyen próbálkozásai voltak, hogy visszanyerje eredeti formáját. Tudjuk, hogy vannak krémek, amik terhesség alatt és után segítik a regenerációt, valószínűleg a kozmetikákban is kérhet tanácsot erre vonatkozólag (testkezelések) . A testedzés sem elhanyagolandó, ill. az alakformáló tornák. Azt hiszem végső esetben jön szóba a plasztikai beavakozás, amit akkorra lehetne időzíteni, ha már eldöntötte/ték (? ) hogy nem vállal (nak) több gyermeket. Egyébként az ilyen beavatkozásokat valószínűleg nem finanszírozza az OEP. Nyílván Ön már jobban tudja mennyibe kerülne egy hasplasztika...ha önnek valóban ennyire kínzó, ill. fontos ez a dolog, áldozatot mindenképp hozni kell.  Hogy párja miben támogatja, az sem elhanyagolandó. (az elfogadásban segíthet az egyéni il. a párterápia) Üdvözlettel: Dr. Bakos Cinnia Dóra, pszichiáter

WEBBeteg szakértő
WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2009. július 28., 16:08; Megválaszolva: 2009. július 28., 16:08
Kérdések és válaszok: Fogyókúra, egészséges táplálkozás
Miért nem fogyok
insumed diéta
sportoláshoz táplálkozás
Magas koleszterin - fogamzásgátló
FOGYÓKURA XLS-MEDICAL
Tisztelt Szakértő! Az lenne a kérdésem, hogy az XLS-MEDICAL A LEIRTAK ALAPJÁN TÉNYLEG HATÁSOS A FOGYÓKURÁRA VAGY CSAK GYÓGYSZERIPARI FOGÁS? ...