Fogyás

Kedves Doktornő!

  Reméltem, hogy legalább Ön tud némi felvilágosítást, tanácsot adni.Sajnos nem tudom problémámmal hová fordulhatnék, mert mint válaszából kiderült forduljak olyan helyre ahol nem foglalkoznak az emberrel! Nincsen kitöl megtudnom, hogy a hozzám hasonlókat hol kezelik.Tulajdonképpen már kétszer voltam kórházban ahol elvileg szakemberek, nem csináltak semmit azon kívül.hogy körbe mutogattak, mint a majmot fogorvos hallgatóknak/akiknek mi közük az elhízáshoz/, hogy nézzétek milyen kövér ember! Szóval forduljak szakemberhez, csak nem tudom, hogy létezik e olyan? A dietetikus is csak elmondja nagyvonalakban, hogy mit együnk.mit nem, de nem mondja senki konkrétan mit is kellene tenni egyénre szólóan! Reméltem Önök talán segíthetnek, de sajnos tévedtem, megint magamra maradtam...... Azért köszönöm, hogy elolvasta  írásom, és válaszra méltatott! Üdvözlettel: XY                                                                                                           

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza fogyókúra témában

Kedves Elkeseredett XY!

 

Sajnálom, hogy eddig ilyen rossz tapasztalatai voltak az orvosokkal és a dietetikusokkal. Higgye el, az országban több helyen, szinte minden nagyobb városban, belgyógyászati vagy speciális endokrinológiai rendeléseken lekiismeretes orvosok foglalkoznak elhízásudománnyal. A lakóhelyéhez tartozó illetékes belgyógyászaton tudnak erről bővebb felvilágosítást adni, de amennyiben nem akar ebbe az intézménybe menni, mert ott voltak rossz tapasztatai, a legközelebbi klinikát leresse fel, obezitológia szakrendelés, lipid szakrendelés, endokrinológia szakrendelés foglalkozik ilyen kezelésekkel. Mivel az Ön esetében jelentős a túlsúly és a gyógyszeres kezelés nagy valószínűséggel indokolt, háziorvosa is beutalhatja egy ilyen belgyógyászati kivizsgálásra, javasolt is  egy kivizsgálás mindenképp, mert ilyen mértékű túlsúlynál a társuló szív- és érrendszeri betegségeket is kontrollálni kell.Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, Vital Balance Életmódközpont

Dr. Csuth Ágnes, Vital Balance Életmódközpont
Kérdés: 2009. június 24., 12:58; Megválaszolva: 2009. június 24., 12:58
Kérdések és válaszok: Fogyókúra, egészséges táplálkozás
Miért nem fogyok
insumed diéta
sportoláshoz táplálkozás
Magas koleszterin - fogamzásgátló
FOGYÓKURA XLS-MEDICAL
Tisztelt Szakértő! Az lenne a kérdésem, hogy az XLS-MEDICAL A LEIRTAK ALAPJÁN TÉNYLEG HATÁSOS A FOGYÓKURÁRA VAGY CSAK GYÓGYSZERIPARI FOGÁS? ...