Fogyás

le szeretnék fogyni, de nincs kitől segítséget kérnem, az orvosok nem segítenek, mind azt mondja, hogy ne egyek, de ez nem megoldás.Gyerek korom óta túlsúlyos vagyok.Örökletes.170cm vagyok 150kg körülbelül, nincs min megmérnem magam, Már voltam fogyókúrán kórházban is kevés sikerrel.Orlistatot szedtem, de ment a hasam tőle.93-ban lefogytam 107 kg-ról 80-ra, ekkar teronacot szedtem, de mellette csak egy liter tejet ettem. Majd folyamatosan nőtt a súlyom, 2002 re 135kg voltam.2005-re 152.ezt nem bírom már, mit tegyek? Remélem tudnak valamit segíteni.Dagadnak a lábaim, ez már nem élet így! Várom válaszukat.Köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza fogyókúra témában

Kedves Kérdező!

 

Az országban több helyen is léteznek olyan orvosi rendelések, ahol kifejezetten fogyókúrás tanácsadással foglalkoznak. Szóba jön a speciális diéta mellett gyógyszer alkalmazása is, illetve az elhízás hátterében álló okot is érdemes kivizsgálni, ezért, minél előbb keressen fel egy elhízással foglalkozó szakrendelést.Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, Vital Balance Életmódközpont

Dr. Csuth Ágnes, Vital Balance Életmódközpont
Kérdés: 2009. június 23., 20:51; Megválaszolva: 2009. június 23., 20:51
Kérdések és válaszok: Fogyókúra, egészséges táplálkozás
Miért nem fogyok
insumed diéta
sportoláshoz táplálkozás
Magas koleszterin - fogamzásgátló
FOGYÓKURA XLS-MEDICAL
Tisztelt Szakértő! Az lenne a kérdésem, hogy az XLS-MEDICAL A LEIRTAK ALAPJÁN TÉNYLEG HATÁSOS A FOGYÓKURÁRA VAGY CSAK GYÓGYSZERIPARI FOGÁS? ...