• Fogyókúrázni szeretnék.

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Dr. Úr /Nő

        Kérdésem a következő lenne, fogyókúrázni szeretnék, jelenleg a 90 napos diétát csinálom és mellé ajánlották nekem az Alli tabletát amelyet  3x1-vel  szedek Pajzsmirigyemet eltávolították 2005-ben, jelenleg a hormoneredményeim jók és nem kell gyógyszert szednem.  1, 5 éve nem dohányzom és kb. 20 kg-ot szedtem fel. Nem tudom jól teszem-e amit most pillanatnyilag csinálok (a fennti módszer) ha nem kérem segítségét mitévő legyek. A  gyógyszereim amit pillanatnyilag szedek.( Citapram 20 mg R:1 tbl - Xanax 0, 5 mg R: 1 tbl - Huma-pronol 20 mg R: 0, 5 tbl)  Várom mielőbbi válaszát.

         

        WEBBeteg szakértő válasza a fogyókúra témában

        Kedves Kétdező!
         
        A tartós eredmény titka a gyökeres életmód-váltásban és  a személyre szabott fogyókúrában rejlik, én a 90 napos diétát nem tartom hatékony módszernek. Az Ön által szedett gyógyszerek és az Ön betegségei mellett is lehet fogyókúrázni, de lehetőleg szakember által összeállított és kontrollált fogyókúrát folytasson, melyet egészségi állapotfelmérés, szükség esetén belgyógyászati kivizsgálás előz meg.

         

        Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, Vital Balance Életmódközpont


        Dr. Csuth Ágnes, Vital Balance Életmódközpont
        vitalbalance.hu, 06-30/639-5101
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-15 13:21:40; Megválaszolva: 2011. október 05., 12:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Bőrbetegségek a lábon
        Készülj fel a második hullámra!