• Fogyókúra

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor nő/úr!

        Olyan kérdéssel fordulnék Önökhöz hogy a barátom fogyni szeretne de a munkája miatt nem igazán tud odafigyelni az étrendjére így dilétázni nem igazán tud és sportolni sincs ideje. Ön mit javasolna? Gyógyszerekkel lehet fogyni vagy azok diéta és sport nélkül nem érnek semmit? Vagy egyébként sem javasolja? Válaszát köszönöm.

         

        WEBBeteg szakértő válasza a fogyókúra témában

        Kedves Kérdező!
         
        Sajnos az étrendre történő odafigyelés és sport nélkül nem lesz tartós a fogyás eredménye, még akkor sem, ha fogyasztótablettával sikerül is a plusz kilókat leadni.

        Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, Vital Balance Életmódközpont


        Dr. Csuth Ágnes, Vital Balance Életmódközpont
        vitalbalance.hu, 06-30/639-5101
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-05 23:51:54; Megválaszolva: 2011. október 05., 10:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: