• Dohányzás.

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Annyit szeretnék csak kérdezni, hogy ha abbahagyom a dohányzást és nem eszem többet mint azelött, hízhatom-e?

        Több szakembert kérdeztem már, pontos véleményt még senkitől sem kaptam. Számomra ez azért fontos, mert fogyókúrázom, a dohányzástól undorodom de nem merem abbahagyni, nehogy ettöl még moletteb legyek.

        Előre is köszönöm válaszod: Réka

        WEBBeteg szakértő válasza a dohányzás témában

        Kedves Réka!
         
        A kérdésében benne van a válasz is. A dohányzás elhagyásától nem lehet hízni természetesen. Sokan a dohányzás abbahagyása után többet esznek ezzel terelik el figyelmüket. Erre odafigyelve nem fog hízni. Étvágya várhatóan javulni fog, hiszen a dohányzás káros a gyomor-bél rendszerre is.

         

        Üdvözlettel: Dr. Boros Mikós, Vital Balance Életmód Központ


        Dr. Boros Mikós, Vital Balance Életmód Központ
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-25 23:47:01; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 14:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: