• Mellkasi fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktorúr/doktornő!

        26 éves vagyok és kb 1 hónapja kezdődtek a panaszaim. A mellkasomban gyakran érzek a szegycsontom körül tompa fájdalmat, ami a jobb oldal feléannak is a felső részébe és néha jobb karomba is kisugárzik, olyan bizsergésszerűen, és elég sokáig akár egész nap is eltart. Tulajdonképpen csak kb 2 hete kezdtem el aggódni emiatt mikor tudatosult bennem, hogy már többször éreztem ezt. Azóta egyszer megfigyeltem azt is, hogy égett a nyelőcsövem, de viszont nagyon gyakran kell böfögnöm.(elnézést nem jut eszembe más szó), és néha még nyomást érzek az orromban is.Van hogy hirtelen kisebb nyilalló fájdalmat is érzek, még nyugalmi helyzetben is.  Emellet nem köhögök, nincs nehéz légzés vagy fulladásérzésem. Nemrég, úgymond elég rossz passzban voltamrengeteg negatív gondolattal lelkileg, ismerős pszihiáter azt mondta az elmondottak alapján, hogy hangulatzavarom van, de nem kezelt, próbáltam változtatni az életmódomon, és a lehangoltságom el is múlt.. Letettem a cigerattát is (heti kb 5-10 szál 7 éven keresztül)  igaz még csk 2 hete. 2 kávét iszom naponta, ha több azt már megérzem, de mivel az ízét nagyon szeretem, kofffeinmetesből is van hogy iszom még 1-2 csészével a vérnyomásom normális, 3 éve a terhességem alatt viszont végig magas volt. Van kb 6-8 kiló túlsúlyom is, ami ellen küzdök, de az utóbbi időben nem mertem sportolnia fájdalom miatt. Január eleje óta diétázom igaz elég összevissza, Ebből kifolyólag sajnos kipróbáltam egy kapszulát(adipex retard) de miután a neten utánanéztem, és kiderült számomra, hogy mo.-n nem engedélyezett gyógyszer azonnal abbahagytam. kb 5-6 szemet vettem be február elején. azóta nem próbálkoztam ilyesmivel.Ezzel megpróbáltam minden változást  vagy rossz szokást leírni azóta mióta figyelek erre a fájdalomra.Elsősorban az érdekelne, hogy azzal a kapszuválal okozhattam e valami kárt magamban ami ezt kiváltja, és az hogy lehet e súlyosabb a bajom.Orvosnál még nem voltam...

        Köszönettel: Adrienn

         

        WEBBeteg szakértő válasza a mellkasi fájdalom témában

        Kedves Kérdező!
         
        Nem tartom valószínűnek, hogy az ön által leírt panaszok a bevett kapszuláknak tulajdoníthatóak, panaszaival keresse fel háziorvosát, aki ha szükségesnek tartja, megfelelő szakintézetbe utalja.
         

        Üdvözlettel: Dr. Boros Mikós, Vital Balance Életmód Központ


        Dr. Boros Mikós, Vital Balance Életmód Központ
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-24 22:36:48; Megválaszolva: 2011. szeptember 15., 12:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: