Fogyás

Kedves DoktorNő/Úr! Tavaly szeptember óta tíz kilót fogytam. Most 48 kiló vagyok.Nincs étvágyam.Igaz ebben az elmúlt időszakban nagyon sokat streszeltem, lehet hogy ez az oka? Mit tehetnék hogy hízak legalább vagy 5 kilót? Nagyon szeretnék valahogy hízni, mert így nem igazán érzem jól magam, mindig szédülök, fáj a fejem.Fogyókúra van, de van valami hízókúra is? Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza testsúlynövelés témában

Kedves Kérdező!

Kérdéséből nem derül ki, hogy a fogyás tervezett volt-e, vagy a korábbi étkezési szokások mellett alakult ki. Hízókúra helyett napi 5* étkezést javasolok, mely legyen tápanyagban és vitaminokban gazdag. Azonban egy belgyógyászati vizsgálat is szükséges, hiszen akár betegség, a hormonális egyensúly felborulása is állhat ilyen tünetek mögött.

Tisztelettel:

Dr. Boros Miklós

Dr. Boros Mikós, Vital Balance Életmód Központ
Kérdés: 2008. május 18., 18:23; Megválaszolva: 2008. május 18., 18:23
Kérdések és válaszok: Fogyókúra, egészséges táplálkozás
Miért nem fogyok
insumed diéta
sportoláshoz táplálkozás
Magas koleszterin - fogamzásgátló
FOGYÓKURA XLS-MEDICAL
Tisztelt Szakértő! Az lenne a kérdésem, hogy az XLS-MEDICAL A LEIRTAK ALAPJÁN TÉNYLEG HATÁSOS A FOGYÓKURÁRA VAGY CSAK GYÓGYSZERIPARI FOGÁS? ...