Szív probléma vagy egyéb?

Jó napot kívánok ismételten! Előző kérdésem (https: //www.webbeteg.hu/orvos-valaszol/sziv_es_errendszer/147735) Szeretném hozzátenni hogy az utóbbi időbe fogytam. Átlagosan 70kg vagyok, valamint 180 cm. Én is megfigyeltem már, és édesanyám barátnőm is mondta hogy fogytam. Sajnos mozgásszegény életmódot folytatok. Ugyanannyit eszem mint eddig. Utánaolvastam és a szívelégtelenség és társainak is tünete a fogyás. Nagyon megijedtem. Ön mit gondol? Előre is várom válaszát! Kellemes napot kívánok!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza fogyás diéta nélkül témában

Kedves Kérdező, az életmód változás nélküli fogyás oka nem csak szívbetegség, hanem sok egyéb is lehet. Belgyógyászati betegségek, depresszió vagy más pszichiátriai kórkép esetén is előfordul. Azt nem írta mennyit fogyott, 1-2 kg-os testtömeg változás bárkinél előfordulhat, nagyobb mértékű, gyors fogyás viszont nem természetes. Indokolatlan fogyás kivizsgálása valóban javasolt, háziorvost keresse fel a teendők megbeszélésre. Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2016. január 13., 20:03; Megválaszolva: 2016. január 15., 08:56
Kérdések és válaszok: Fogyókúra, egészséges táplálkozás
Miért nem fogyok
insumed diéta
sportoláshoz táplálkozás
Magas koleszterin - fogamzásgátló
FOGYÓKURA XLS-MEDICAL
Tisztelt Szakértő! Az lenne a kérdésem, hogy az XLS-MEDICAL A LEIRTAK ALAPJÁN TÉNYLEG HATÁSOS A FOGYÓKURÁRA VAGY CSAK GYÓGYSZERIPARI FOGÁS? ...