Éjszakai fajdalom

Tisztelt doktornő! Több napja arra ébredek hajnalban, hogy fáj a mellkasom közepe, meg az alsó bordaimnal mindkét oldalon. Nyomasra érzékenyek is ezen területek. Más tünetem nincsen, nem izzadok, nem zsibbadok, nincs hányingerem. Voltam karidiologian minden vizsgálaton ott azt mondta azt orvosom, hogy a szivemmel semmi baj, ezért nem hinnem, hogy attól lehet, bár orvos nem vagyok. Savam eleg gyakran szokott lenni, főként esténként. Lehet esetleg attól? Vagy rossz az étkezési szokásom? Ön mit gondol doktornő?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szigeti Nóra válasza reflux témában

Kedves Kérdező!

Ha a panaszai háttarében részletes vizsgálatok a cardiológiai okot biztosan kizárták és savas panaszai vannak, akkor a tüneteit okozhatja refluxbetegség, bár a nyomásérzékenység miatt a mozgásszervi eredetet sem lehet kizárni.

Kérdés: 2015. február 23., 12:01; Megválaszolva: 2015. február 23., 12:15
Kérdések és válaszok: Fogyókúra, egészséges táplálkozás
Miért nem fogyok
insumed diéta
sportoláshoz táplálkozás
Magas koleszterin - fogamzásgátló
FOGYÓKURA XLS-MEDICAL
Tisztelt Szakértő! Az lenne a kérdésem, hogy az XLS-MEDICAL A LEIRTAK ALAPJÁN TÉNYLEG HATÁSOS A FOGYÓKURÁRA VAGY CSAK GYÓGYSZERIPARI FOGÁS? ...