Fogyni szeretnék

Kedves Doktornő! A kérdésem az hogy mivel mostanában beteg voltam és két hét szigorú fekvés után sajnos plusz kilók lettek rajtam ami sajnos gerinc problémáim miatt és láb fájdalmak miatt okoz gondot. /Nem hiúsági kérdés/ Próbálok oda figyelni az étkezésemre de sajnos nem megy sajnos a háromszori étkezést a kalória számolást nem tudom betartani. Jelenleg 96- 97 kg. a súlyom ezelőtt sikerült 87 kg-ra lefogynom és nem is volt különösebb gondom.Porc korong sérvem van ami már egyszer lett műtve pár éve ki újult jelenleg gyógyszert nem szedek rá csak ha már nagyon fáj és a krémek is segítenek. válaszát előre is köszönöm üdv. Katalin

Irinyi-Barta Tünde válasza Testsúlycsökkentés témában

Kedves Katalin! Valóban szükséges lenne néhány kilogrammnyi testsúlyfeleslegtől megszabadulnia, ám ez a leírtak alapján nehezen megvalósítható. Az Ön speciális esetében feltétlenül egy gyógytornász és dietetikus együttes segítségét tudnám javasolni, ugyanis ők tudják személyre szabottan megállapítani, hogy milyen étrend mellett milyen testmozgással tudná elérni célját. Jó egészséget kívánok: Barta Anikó Tünde

 Irinyi-Barta Tünde
Irinyi-Barta Tünde okleveles táplálkozástudományi szakember
Kérdés: 2014. július 08., 08:36; Megválaszolva: 2014. július 24., 19:43
Kérdések és válaszok: Fogyókúra, egészséges táplálkozás
Miért nem fogyok
insumed diéta
sportoláshoz táplálkozás
Magas koleszterin - fogamzásgátló
FOGYÓKURA XLS-MEDICAL
Tisztelt Szakértő! Az lenne a kérdésem, hogy az XLS-MEDICAL A LEIRTAK ALAPJÁN TÉNYLEG HATÁSOS A FOGYÓKURÁRA VAGY CSAK GYÓGYSZERIPARI FOGÁS?...